dimecres, 16 de novembre del 2016

Concert Santa Cecilia 2016

Benvolguts, benvolgudes,


S’acosta la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics i, com cada any, l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés, per celebra-ho, ha organitzat un concert.

El concert ACOBLA’T tindrà lloc el 22 de novembre a les 18 h al teatre La Sala de Rubí i anirà a càrrec de la Cobla Marinada.

La cobla Marinada és una de les formacions més actives dels nostre país i treballa per apropar la música i la tradició a la modernitat del segle XXI. Amb Acobla’t ens acostarà d’una manera entretinguda, divertida i interactiva a la música d’arrel tradicional catalana i d’altres gèneres musicals.

Des de l’escola, hem preparat aquesta activitat fent un treball previ amb els vostres fills per tal que el dia del concert en puguin gaudir plenament.

L’accés serà gratuït i les entrades estaran disponibles a la taquilla del teatre des d’una hora abans de l’inici del concert.

Hi esteu tots convidats. És un concert obert a tothom. L’hem preparat amb molta il·lusió i el volem compartir amb vosaltres.

Tingueu present que les classes habituals d'aquest dia se substituiran per aquesta activitat. Els menors hauran de venir acompanyats d’un adult com a mínim. Us esperem a tots a La Sala!

Podeu convidar els familiars i amics.


Aprofitem l’ocasió per saludar-vos cordialment.



Susana Fernández Martorell
Directora
EMM de Rubí Pere Burés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada