diumenge, 24 de gener del 2016

SORTIDA CASA-MUSEU PAU CASALS



Benvolguts, benvolgudes,

En motiu del 35è aniversari de l’Escola de Música Pere Burés, el dia 27 de febrer  farem una sortida a la casa-museu Pau Casals de El Vendrell.

Consistirà en una visita guiada a la casa-museu del músic Pau Casals. En aquest lloc podrem conèixer el gran violoncel·lista a través d’un recorregut per la seva vida, pel seu espai personal i pel seu art universal. Aquesta immersió fascinant en el món de Pau Casals es complementarà amb una activitat musical molt interessant.

El preu de la visita serà de 10 € per persona. Aquest preu inclou l’entrada, la visita guiada i l’activitat musical.

Si hi esteu interessats heu de fer l’ingrés d’aquest import abans del divendres 5 de febrer al número de compte de l’AMPA: IBAN ES03 2100 4051 40 2200098520 de la Caixa de Pensions de Barcelona.

Quan feu efectiu el pagament no oblideu indicar el nom i cognoms de l’alumne i com a concepte “PAU CASALS”.

Heu d’entregar el justificant a secretaria abans del divendres 5 de febrer.

A fi de facilitar-vos el viatge d’anada i tornada al museu, l’Escola posa a la vostra disposició un autocar sense cap cost addicional. Si us plau, feu constar al justificant de pagament si vindreu en autocar o no.

Si veniu en autocar ens trobarem el dissabte 27 de febrer a les 9.15 h del matí a la zona d’autocars del pàrquing de l’Escardívol. En acabar l’activitat, l’arribada a Rubí es preveu a les 14 h. Si hi aneu pel vostre compte ens trobarem a la porta del museu a les 10.15 h del matí.

Tot desitjant poder gaudir amb vosaltres d’aquest any d’aniversari, rebeu salutacions  ben cordials.
                                                
                                            
Xavier Galí Gorina
Director
Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada