diumenge, 24 de gener del 2016

BALL DE CARNESTOLTES



Benvolgudes famílies,

Aquest any 2016, l’escola torna a estar de festa grossa: en celebrem el 35è aniversari. En Pere Burés va ser-ne el fundador l’any 1981 i des de llavors, l’escola no ha deixat de créixer i ajudar a consolidar Rubí com una ciutat de llarga tradició musical.

Amb la voluntat de fer cada dia una escola millor i més gran, volem continuar la tasca de fer arribar la música a tota la població any rere any, i és per aquest motiu que, aprofitant aquesta celebració d’aniversari, volem fer-nos més visibles a partir de les diferents activitats que comencen a finals de gener i acaben el desembre del 2016.

Ens fa també especial il·lusió poder comptar amb la participació dels exalumnes que al llarg de tots aquests anys han passat per l’escola.

Durant el curs anireu rebent la informació detallada de cada activitat i no cal dir que us hi esperem a tots.

El primer dels actes que s’emmarquen dins el 35è aniversari es farà a l’Auditori Alicia de Larrocha, el dia 29 de gener a les 21 h, i consisteix en un ball de Carnestoltes amenitzat pel grup Zona Franca SCUP, format per professors de l’escola. Podrem ballar i passar una vetllada molt divertida. Cal dir que ens fa especialment goig poder-vos oferir aquest ball, ja que ha estat una activitat proposada des del sector de pares i mares del Consell Escolar. L’aforament serà limitat i, per tal de portar-ne un control, els interessats en assistir-hi haureu de recollir un tiquet gratuït a la Secretaria de l’escola, a partir del dia 12 de gener.

Prepareu la vostra disfressa i animeu-vos a venir!
Salutacions cordials,            
                                  
Xavier Galí i Gorina
Director
EMM de Rubí Pere Burés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada