divendres, 3 de juny del 2016

Benvolgudes famílies,

Un any més arribem al final del curs i us volem convidar a una mostra del que ha estat el treball dels vostres fills. A continuació us informem dels concerts i les audicions de cloenda del curs, així com d’altres temes que hi estan relacionats.


DEMÀ Divendres 3 de junya les 18.30 h, al Teatre La Sala, tindrà lloc el Concert i Musical de la MEDIUM BAND i el COR JOVE de l’EMM de Rubí Pere Burés, dins de les activitats programades de 35è aniversari de l’Escola.





Una vegada més és un concert d’entrada lliure, no us ho podeu perdre, us agradarà!

 


Dilluns 6 de juny, a les 18 h, a la sala Frederic Mompou, hi haurà una actuació de la Kirby Band.

Divendres 10 de juny, a les 18.30 h, a l’Auditori Alicia de Larrocha, se celebrarà el II Festival de Música Moderna per a Joves, amb l’actuació dels combos moderns de l’Escola i del grup Seis Pájaros de un tiro.

Divendres 10 de juny, finalitzen les classes, però tingueu present que del 13 al 22 de juny, a l’Escola, es faran les audicions instrumentals del 2n quadrimestre. Us n’adjuntem el quadre amb la programació. Si no el podeu imprimir podeu passar per la secretaria de l’escola a buscar una còpia. També ho trobareu penjat als suros de l’Escola.

Dimarts 21 de juny, Dia Internacional de la Música, es faran actuacions en diferents indrets de la ciutat. Mostra musical oberta a tothom (alumnes, exalumnes, professors i gent de la ciutat)

Dilluns 4 de juliol, a les 19 h, a l’Auditori Alicia de Larrocha de l’Escola, hi haurà el concert de lliurament de diplomes dels cursos Aprofundiment i Avançat.

Del 4 al 15 de juliol farem l’entrega d’informes a les famílies amb entrevista. El tutor us donarà dia i hora per fer-la.

Per acabar, volem aprofitar l’avinentesa per agrair-vos l’assistència i la col·laboració en l’acte del 35è aniversari de l’escola que va tenir lloc el dissabte 28 de maig.
A continuació inserim un enllaç que us permetrà gaudir del vídeo que Ràdio Rubí va enregistrar:
Les fotografies d’aquest acte i de les diferents activitats que hi ha a l’Escola de Música, les trobareu al següent enllaç:


Cordialment,

Xavier Galí i Gorina
Director

Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada