divendres, 15 d’abril del 2016

Ballant amb Van Gogh



Benvolguts, benvolgudes,

Us informem de l’actuació Ballant amb Van Gogh programada pel divendres 15 d’abril dins del cicle “La Clàssica als Vespres”.

En aquesta ocasió, canvia l’escenari habitual del Museu Municipal Castell pel Teatre Municipal La Sala, per poder acollir una proposta molt interessant, que ve de la mà de l’Orquestra Simfònica de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés sobre el pintor holandès Vincent van Gogh.

És tracta d’un espectacle que combina dansa contemporània i música. La dansa ens l‘ofereix la companyia Petit Món i la música, interpretada per l’orquestra, és del compositor britànic Henry Twinch, el qual ha cedit les obres per a aquest projecte. A més, l’Escola d’Art i Disseny de Rubí EDRA col·labora en l’escenografia de l’espectacle. La coreografia ha estat a càrrec de la Laia Vila i la direcció a càrrec del Frederic Miralda.

La forma, el color, l’aire i la mort en l’obra del pintor, explicades mitjançant la dansa i la música.
 L’entrada és gratuïta, amb un primer passi a les 18.30 h, dirigit als alumnes de l’escola i famílies, i un 2n passi a les 21.30 h per al públic en general. Tindrà una durada de 45’ cada sessió.

Us hi esperem!! 

Xavier Galí Gorina
Director
Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada